Tallers

Assabenta't de totes les nostres novetats

TALLER D’HABILITATS SOCIALS

Et costa fer amics?

En aquest taller treballarem les habilitats socials per tal de tenir una bona comunicació amb els altres, de manera que les interaccions socials siguin el més fluides possibles. Dotarem en les nostres sessions als integrants d’aquestes eines per poder-les adaptar en el seu dia a dia.

TALLER D’ADICCIÓ A LES TECNOLOGIES

I tu, quantes hores passes davant les pantalles?

En aquest taller treballarem amb els integrants la conscienciació de la inversió de temps que fem davant de les pantalles al llarg del dia. Dotarem d’eines per tal de ser capaços de determinar en quin punt trobem que ja no és positiu invertir moltes hores davant de la TV, ordinador, mòbil, Play Station… tot i que ens ho poguem passar bé!

Què és TANGRAM?

Tangram et proporcionarà estratègies per la vida.

Tangram neix de la passió i l’ amor per aquesta professió amb l’objectiu d’ajudar-te en el procés de creixement personal i gaudir del teu empoderament. En ocasions, no trobem el nostre lloc o no ens sentim feliços amb el què ens envolta, això ens genera malestar emocional. A Tangram t'acompanyarem en aquest camí.
nens jugant tangram
FAQS

Preguntes freqüents. Necessites ajuda?

El teu fill té unes dificultats relacionades amb una hiperestimulació locomotora i una dificultat de focalització, però que ben treballat adquirint les estratègies i rutines necessàries és totalment possible que sigui capaç de treu-re’s una carrera universitària.

No, les circunstàncies de la vida ens poden portar a passar per moments complicats en el que les nostres capacitats afectives es veuen alterades. Passar per un procès terapèutic t’ajudarà a posar ordre als pensaments que t’estan afectant i a regular les teves emocions.

Les funcions executives es poden treballar. Et podem ajudar, proporcionant-te els recursos necessaris per augmentar el teu llindar atencional i d’aquesta manera poder concentrar-te millor.

En aquests casos, el principal és fer una avaluació diagnòstica per conèixer on és la dificultat i si existeix algun trastorn que estigui afectant a la seva capacitat per la lectoescriptura. D’aquesta manera ho podrem treballar de manera especialitzada.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Assabenta't de les nostres novetats i coneix les nostres teràpies!