Serveis

Descobreix els nostres tractaments

En Tangram t'acompanyarem i et guiarem durant un procés de psicoteràpia adaptat a les teves necessitats i característiques. Un mètode individualitzat i confidencial, el nostre objectiu és trobar la millor solució a aquestes dificultats.

Psicologia

La psicologia que s’adapta a tu

La psicologia és la disciplina que estudia els processos cognitius i de conducta de les persones. La nostra realitat és percebuda a través de les experiències i emocions que ens acompanyen al llarg de la vida. En ocasions ens manquen eines per gestionar algunes situacions que ens generen malestar,  és en aquest moment on nosaltres et podem ajudar.

Visita presencial i online

tangram-servicio-psicologia
tangram-servicio-evaluaciodiagnostica

Avaluació diagnòstica

Una fotografia quantitativa del nostre estat

El diagnòstic ens permet avaluar les situacions en les que hi ha un desajust. Això pot donar-se per múltiples raons: Altes capacitats intel·lectuals, TDAH, Dislèxia, TEA o dificultats en la regulació emocional. Amb el diagnòstic trobarem allò que et passa i t’ajudarem amb la intervenció  adequada a les teves necessitats.

Reeducació psicopedagògica

Estratègies d’aprenentatges

La reeducació psicopedagògica és la intervenció en les dificultats d’aprenentatge. Treballem l’atenció i la concentració, la lectoescriptura i expressió, així com dotem als nens i nenes d’ habilitats per augmentar el seu rendiment acadèmic i enfrontar-se amb èxit al seu futur professional.

tangram-servicio-reeducacio
tangram-servicio-logopedia

Logopedia

El tractament que necessites

La Logopedia és la disciplina que tracta les dificultats i alteracions de la comunicació i de la deglució. El llenguatge és el vehicle que ens permet relacionar-nos amb l’entorn, quan aquest es troba alterat pot generar-nos malestar emocional, dificultats en les relacions socials i en l’aprenentatge, produint un baix rendiment acadèmic o laboral.

NOVETATS

Descobreix els nostres tallers d'habilitats socials i addicció a les tecnologies

Saber-ne més
FAQS

Preguntes freqüents. Necessites ajuda?

El teu fill té unes dificultats relacionades amb una hiperestimulació locomotora i una dificultat de focalització, però que ben treballat adquirint les estratègies i rutines necessàries és totalment possible que sigui capaç de treu-re’s una carrera universitària.

No, les circunstàncies de la vida ens poden portar a passar per moments complicats en el que les nostres capacitats afectives es veuen alterades. Passar per un procès terapèutic t’ajudarà a posar ordre als pensaments que t’estan afectant i a regular les teves emocions.

Les funcions executives es poden treballar. Et podem ajudar, proporcionant-te els recursos necessaris per augmentar el teu llindar atencional i d’aquesta manera poder concentrar-te millor.

En aquests casos, el principal és fer una avaluació diagnòstica per conèixer on és la dificultat i si existeix algun trastorn que estigui afectant a la seva capacitat per la lectoescriptura. D’aquesta manera ho podrem treballar de manera especialitzada.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

Assabenta't de les nostres novetats i coneix les nostres teràpies!